14/08/2019. Ulan Ude Endgame

We arriveerden op 10/08/2019 in Ulan Ude, waar de finish open ging op de 14e. Jeroen had dingen te doen, dus die vertrok de 11e al naar Belgiƫ. Bram had niet bijster veel zin om op de finish te wachten, en zocht alternatieve manieren om Svetlada naar Belgiƫ te verzenden. Er bestond een regeling met The Adventurists, maar die duurde 48u (ongeveer) om te finaliseren, en kostte uiteraard geld. In de plaats werd de auto naar Europa verzonden.

Bram had geen zin te wachten, en vond een Rus die met hem wou co-chauffeuren naar Moskou. In Litouwen zou Bram Pieter ontmoetten, die samen met hem de rest uitreed.

Dat liet over: Seppe. Die bleef als enige teamlid over in Ulan Ude om de finish te halen. Zonder auto, maar daar vond hij wel een oplossing voor. De rest is geschiedenis.

Zo werd de rally afgesloten, met veel hulde voor The Mangolia. We waren een apart team, maar hebben een superzotte rally gehad. Het eindfeest met de andere aangekomen teams was er een van verbroedering, gedeelde smart en samenhorigheid. Het was episch!

The End.